KukaExtreme, Planet Tuš Kranj (maloprodaja) | 040 677 909 | Delavnica: 041 666 247 | E-mail | Delovni čas: od pon. do pet. 10-19 /  sob  9-13 / ned.,prazniki zaprto | 

Dobrodošli v spletni trgovini Kuka Extreme!

    http://www.kukaextreme.si/media/ibanner/cache/1/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/i/nika_siv_zad.jpg
  • http://www.kukaextreme.si/media/ibanner/cache/1/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/i/nikasiv_naslov.png

Nika-šiv d.o.o.


Dejavnost

Šivanje po naročilu

Šivamo vse vrste oblačil po naročilu za društva, podjetja,...

 

 

Poklicna in namenska oblačila

Če iščete posebna, namenska oblačila, se obrnite na nas. Za zahtevejšo uporabo vam ponujamo najkakovostnejše rešitve.

 

 

Izdelava drugih tekstilnih izdelkov

Po naročilu Izdelujemo tudi ostale izdelke iz tekstila. Pokrivala za vse vrste vozil, tekstilna oprema za gostilne in industrijo, stilske vrečke, plezalne magnezij vrečke, ...

 

 

Oblikovanje, tiskanje, vezenje

Za vaše društvo izrišemo in oblikujemo vašo kolekcijo oblačil. Uredimo vezenje ali tisk vašega logotipa. Bodite kot ekipa opazni na daleč!

 

 

Reference

Tous Les Cheris, , Atair d.o.o., SK Domel, Domel d.d., SD Domžale, Toper, Epilog d.o.o., Harco d.o.o., KJP Krokar, BricAlp plezalni center, ZD Laško, ZD Kamnik, Supersnurf, Pedal Cerkno, Alples, Alpik Bohinj, KD Šmartno, PGT Peternelj d.o.o., Aplus, Gorenjc d.o.o., Enota reševalnih psov Šmarna Gora - Tacen,...

....in stotine individualnih zadovoljnih kupcev....

 

Podjetje Nika-šiv d.o.o.

V družinskem podjetju Nika-šiv d.o.o. iz Železnikov izdelujemo oblačila že vse od leta 1989, ko se je vse skupaj pričelo z odprtjem trgovine ter šiviljske delavnice v Železnikih.

V maloprodaji smo vedno ponujali športne izdelke in izdelke za prosti čas, tako otroške, kot odrasle. V začetnih letih smo uvedli tudi program pletilstva, ki smo ga kasneje opustili.

Danes sodelujemo z nekaterimi priznanimi domačimi in tujimi podjetji ali športnimi društvi, ki zahtevajo le najboljše, kar pri nas vsekakor dobijo. Še posebej nam je v ponos izdelovanje prestižnih butičnih oblačil za najmlajše za priznano nizozemsko podjetje.

Ob prihodu nove generacije v podjetje se je porodila ideja o izdelovanju vrhunskih športnih oblačil, ki je soupadla z dolgoletnimi izkušnjami v krojenju ter šivanju prejšnega vodstva z svežimi idejami in intuziazma v ekstremnih športih sedanjega vodstva.

Naše vodilo je adrenalin, ki ga radi konzumiramo z 'veliko' žlico. Tako je nastala blagovna znamka športnih oblačil KukaExtreme®, katere vizija je ponuditi trgu nekaj svežega, drugačnega, nekaj boljšega, inovativnega, predvsem pa nekaj domačega, izdelanega v Sloveniji, kar je v poplavi cenenih izdelkov iz vzhoda že prava redkost. Trudimo se, da je ter da bo znamka KukaExtreme vedno sinonim za najvišjo kakovost, funkcionalnost in dizajn oblačil, ki pa bo ob zmernih cenah dostopna vsakomur.

Vsak naš nov izdelek gre pred prodajo v daljše testno obdobje, med tem časom pa se izdelek dodeluje ter izboljšuje, na koncu pa izberemo materiale, ki so se najbolje odrezali na testiranju v ekstremnih pogojih. Vsa testiranja opravljamo z ekipo prijateljev, športnih entuziastov in posameznih profesionalcev, ki pomagajo, da so naši izdelki venomer na najvišji ravni, tako z vidika dolge življenske dobe, kot tudi funkcionalnosti.

Same kroje nenehno izboljšujemo, tudi med tem časom, ko je določen model že na trgu. Razvoj se nikoli ne ustavi, preprosto, ker le tako lahko nastajajo vedno boljši in boljši izdelki.